Passie voor de Fiets
De schakel naar optimaal fietsplezier

Tilburg Fietst wielerkleding via Passie voor de Fiets

Beste Fietsfanaat,

Passie voor de fiets heeft in samenwerking met Tilburg Fietst gekeken naar de mogelijkheden om Tilburg Fietst wielerkleding aan te bieden. Er is een mooi Tilburgs ontwerp gemaakt en iedereen die in deze prachtige kleding, voorzien van het Tilburg Fietst-logo en de Tilburgse skyline, rond wil rijden kan deze bestellen via de webwinkel.

Hoe ziet de kleding eruit? In bijgaand filmpje krijg je te zien hoe de kleding er uit ziet. Wat is het aanbod? 

Hierbij een beknopt overzicht van de onderdelen die beschikbaar zijn in de Tilburg Fietst-stijl. Wil je meer informatie over de kleding dan dien je naar de site van Bioracer te gaan waar alle informatie in de webshop beschikbaar is.


Meer informatie en/of bestellen?

Wil je meer informatie  over de kleding hebben of kleding bestellen? Ga dan naar de Bioracer Tilburg fietst webwinkel . Je dient daar dan een persoonlijk account aan te maken.

HANDLEIDING WEBWINKEL
Voor het gemak nog een wat uitgebreidere toelichting op de webshop;

Je treft in de webwinkel op de Tilburg Fietst-pagina twee tabbladen aan:
1. Categorieën. Als je op de pagina met fietskleding van Tilburg Fietst komt krijg je standaard alle mogelijke onderdelen te zien. Als je klikt op het tabblad Categorieën kun je hier een splitsing maken in dames- of herenkleding, accessoires e.d.. Is praktisch om te voorkomen dat je herenkleding bestelt i.p.v. dameskleding.
2. Designs, hierop is zichtbaar hoe alle onderdelen van de Tilburg Fietst-fietskleding eruit zien voor wat betreft het design.

Je kunt je keuzes voorzien van de juiste maten kenbaar maken. Per onderdeel geef je aan of je daar gebruik van wilt maken en welke maat/maten je wilt bestellen en voegt die toe aan je mandje. Je kunt dit mandje altijd oproepen en daar ook weer aanpassingen doen. Als je al je bestellingen gedaan hebt  kun je de bestelling verder afronden.

Je dient bij de bestelling 4 stappen te doorlopen:
1. Het vullen van het winkelmandje: wat wil je allemaal bestellen?
2. Het vullen van je factuurgegevens
3. Het controleren van de bestelling
4. Het doen van de betaling via eventueel Ideal, VISA of andere opties

Je bestelde pakket wordt vervolgens op het door jou aangegeven huisadres afgeleverd. De kosten van de verzending bedragen € 9,00.

Aanvullende vragen?

Heb je nog aanvullende vragen dan kun je die per email stellen via Harold@passievoordefiets.nl of telefonisch (graag buiten kantoortijden) via 06-26928000.