Over Passie voor de Fiets

Ruim 25 jaar ervaring met fietsplannen

Passie voor de Fiets is een onafhankelijk, compact bedrijf dat bedrijven en organisaties stimuleert en begeleidt bij het aanbieden en uitvoeren van fietsplannen. Eigenaar is Harold de Roij. Harold begeleidt al 25 jaar het aanbieden van fietsplannen bij bedrijven, organisaties en zelfstandigen. Hij is zelf een gepassioneerd fietser; voor woon-werkverkeer, op de racefiets en ATB. Hij deelt zijn kennis en enthousiasme voor alles wat met fietsen heeft te maken graag. Van advies over de meest geschikte fiets voor jou en natuurlijk op maat fietsplannen. Maar inspireert hij je ook met mooie fietsroutes en geeft tips over alles wat met fietsen heeft te maken. Voor zowel het fietsen tussen woon-werk als recreatief fietsen.

Missie Passie voor de Fiets

Passie voor de Fiets draagt via fiscaal-vriendelijke fietsregelingen en fietspromotie bij aan de vitaliteit en het welzijn van mensen, maar óók aan duurzame mobiliteit. Dit gebeurt door fietsplannen bij bedrijven te introduceren en vervolgens de werkzaamheden voor werkgevers, medewerkers en fietsendealers te minimaliseren. Zo is de drempel laag om deel te nemen en het plezier en de positieve energie die fietsen geeft des te groter!

Transparantie en maatwerk staan bij Harold en zijn team hoog in het vaandel: voor zowel de werkgever, werknemer als de fietsendealers. Alle betrokkenen hebben gedurende het gehele proces inzicht in het systeem. Zo is duidelijk wat er al is geregeld en wie de volgende stap kan of moet zetten.

Van e-bike probeerweken tot bedrijfswielerkleding

Om het fietsen te promoten organiseert Passie voor de Fiets op verzoek onder andere fietsmarkten en e-bike probeerweken voor bedrijven. Ook een fietsbeloningssysteem of het aanbieden van bedrijfswielerkleding in de huisstijl behoort tot de mogelijkheden. Alles om samen met de werkgever bij te dragen aan een gezond werkklimaat, vitale medewerkers en fietsplezier.

Harold de Roij

Neem contact op