Dealernetwerk Passie voor de Fiets uitgebreid naar landelijke dekking

26 mei, 2022 | Nieuws

Uitbreiding dealernetwerk gewenst

Passie voor de Fiets heeft lange tijd kunnen steunen op een twintigtal Midden-Brabantse dealers waar de medewerkers, van de (tot dan ook) Midden-Brabantse werkgevers, terecht konden voor een nieuwe fiets. Aangezien er steeds meer belangstelling kwam voor fietsregelingen van werkgevers met een groot aantal filialen door heel Nederland was uitbreiding van het dealernetwerk noodzakelijk.

Samenwerking met DRG

Het persoonlijk benaderen van rijwielhandelaren om tot een landelijke dekking te komen bleek nogal complex en tijdrovend. Passie voor de Fiets werd door één van de bestaande rijwielhandelaren gewezen op een eventuele samenwerking met de Dynamo Retail Group (DRG) het overkoepelende orgaan van alle Bike Totaal-winkels, Profile-winkels en andere rijwielhandelaren die de ondersteuning van DRG als bijzonder zinvol ervaren.

In heel Nederland eenvoudig deelnemen

In overleg met DRG is besloten om samen te gaan werken waardoor Passie voor de Fiets nu over ongeveer 400 dealers door heel Nederland beschikt waarmee samengewerkt kan worden. Dealers die, mede door de ondersteuning van DRG, hun zaakjes zoals de administratie, servicepakket en PR goed op orde hebben. Op deze manier kunnen ook werkgevers met locaties door heel Nederland hun fietsplannen op een eenvoudige manier aanbieden via Passie voor de Fiets. Medewerkers schaffen hun fiets toch het liefst redelijk dicht bij huis aan wat via deze constructie mogelijk gemaakt wordt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *