Passie voor de Fiets wielerkleding nu beschikbaar!

23 jul, 2022 | Nieuws

Passie voor de Fiets verzorgt in samenwerking met Bioracer al geruime tijd wielerkleding voor bedrijven of fietsgroepen. Betaalbare kleding van zeer goede kwaliteit! Natuurlijk kan Passie voor de Fiets zelf dan niet achterblijven en is er ook een hele mooie fietsset in de Passie voor de Fietsstijl beschikbaar.

De set bestaat uit diverse onderdelen:

Het wielershirt

Bij het wielershirt zijn er diverse opties. Een perfect passend wielershirt met korte mouwen. Hetzelfde shirt maar dan zonder mouwen voor de zomerse ritten. Beiden zijn zowel in een heren- als een damesmodel beschikbaar.

Het wielerjack

Er is een jack beschikbaar om ook in het frissere seizoen op pad te gaan. Er is ook een dikker jack voor de winter wat je echt beschermt tegen de kou en grotendeels tegen de regen. Tot slot is er dan nog de body. Voor in het voorseizoen als de start nog fris is maar de temperatuur na een uurtje fietsen zo is dat de body heel makkelijk uit kan en heel eenvoudig opgevouwen kan worden opgeborgen in het wielershirt.

De koersbroek

De Bioracer koersbroeken zijn befaamd om hun goede kwaliteit zemen. De meest gebruikte is de korte koersbroek, in dames- en herenmodel met voor beide varianten een eigen vorm zeem. Diezelfde zemen zijn ook beschikbaar in de lange koersbroeken. Voor de mensen die de voorkeur geven aan een tussenvorm in een driekwartbroek die tot net onder de knie komt.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vul dan op de site bij Contact even je gegevens in en vermeld bij ‘Onderwerp’ Fietskleding. Je ontvangt dan per e-mail geheel vrijblijvend de verdere instructies en mogelijkheden waaronder een bestellijst met de prijzen. Bestellen is mogelijk tot vrijdag 5 augustus. Dan gaan we de bestelling naar Bioracer doorzetten. Je dient te rekenen op een levertijd van 6 tot 8 weken vanaf 5 augustus.

Mogelijkheid om kleding te passen

Het meest ideaal is het als de kleding ook perfect past. In het informatiesetje zit een maattabel op basis waarvan je je maten kunt bepalen. Er is in Oisterwijk ook een passet beschikbaar dus als je niet te ver uit de richting woont, of er een fietstochtje Oisterwijk voor over hebt, is het mogelijk de kleding al te passen om tot de juiste maten te komen.

Eigen kleding?

Wellicht ben je niet geïnteresseerd in de Passie voor de Fiets-fietskleding maar wil je wel kijken wat er mogelijk is om fietskleding voor je eigen fietsclub of werkgever samen te stellen. Ook dat is mogelijk. Geef dan op de contactpagina bij het onderwerp even ‘eigen fietskleding’ aan en we nemen contact op om naar die mogelijkheden te kijken.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *