Maak van Blue Monday de start naar een Green Cycleday!

15 jan, 2023 | Nieuws

Maandag 16 januari 2023: Blue Monday….

Volgens de geleerden valt Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar, dit jaar op maandag 16 januari. De dag van het jaar waarop men volgens wetenschappers het meest neerslachtig, somber, down en depri is. Kort samengevat: een zware dag om door te komen!

Advies: pak de fiets!

Gelukkig hebben deze mensen ook een advies om uit deze neerslachtigheid te komen: beweeg voldoende, zoek de buitenlucht op, plan ontspanningsmomenten en zoek positieve contacten in je omgeving op. De fiets is dan het ideale middel om hieraan te gaan werken.

Uiteraard is het wenselijk om op alle dagen van het jaar een positieve instelling te hebben, lekker in je vel te zitten door te bewegen en daarmee ook nog eens aan je gezondheid te werken. Kortom: een mooie fiets ter beschikking te hebben om mee op pad te kunnen.

Starten met fietsplan of updaten?

Wellicht is Blue Monday hèt moment om in te zetten op een blijvende positieve actie; kijken naar een fietsregeling voor de medewerkers. Er zijn volop mogelijkheden om dit mogelijk te maken waarbij de te kiezen variant afhankelijk is van de situatie van uw organisatie en de wensen op het gebied van een fietsregeling. En als er al een fietsregeling is: is die nog steeds up-to-date of kunnen we die eenvoudiger en aantrekkelijker aanbieden? Passie voor de Fiets kan samen met u naar de mogelijkheden kijken om dit geheel kosteloos en volledig digitaal aan te bieden aan de medewerkers. Werkgevers als De Efteling, Fujifilm en TBV Wonen gingen u voor. Het fietsplan is nog steeds één van de meest gewaardeerde arbeidsvoorwaarden door medewerkers! Ook een ideale regeling om bij nieuwe medewerkers de aandacht te trekken.

Kijk samen met Passie voor de Fiets naar de mogelijkheden

Neem via https://passievoordefiets.nl/contact/ even contact op en we maken een afspraak om geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden te kijken.

Er zijn ook mogelijkheden om via Passie voor de Fiets naast het fietsenplan aanvullende regelingen aan te bieden om het fietsen te promoten zoals een fietsbeloningssysteem, fietskadobonnen, fietskleding enzovoorts. Zet deze Blue Monday nu om in een positieve actie.

Zodra de zon in het voorjaar tevoorschijn komt, komt de fiets voor uw medewerkers (met belastingvoordeel) heel eenvoudig beschikbaar. Zullen we de 3e maandag van mei al inplannen als Green Cycleday?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *