Ook een hele luxe fiets via je werkgever?

29 mei, 2022 | Nieuws

Het weer nodigt gelukkig weer uit om de fiets te pakken! Dat kan zijn voor een recreatief tochtje op de zondagochtend of voor het woon-werkverkeer om zonder file- en parkeerproblemen maar met nodige beweging en frisse lucht op je werk en weer thuis te komen.

Fiets met voordeel

De beschikbare fietsen worden steeds luxer en geven je steeds meer ondersteuning om zonder veel problemen op plaats van bestemming te komen. Het enige probleem hierbij is dat de prijs van deze fietsen vaak ook van een hoog niveau is. Toch zijn er nog volop mogelijkheden om je fiets via de werkgever met het nodige fiscale voordeel aan te schaffen. Via deze constructies zijn er mogelijkheden om aanzienlijke voordelen te behalen tot bijna 50% van de aanschafwaarde.

Aanvullend pakket

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om de fietsverzekering en een bepaald bedrag aan accessoires met belastingvoordeel aan te schaffen waardoor je een heel mooi pakket hebt voor een zeer aantrekkelijke prijs!

De mogelijkheden via de werkgever

We zullen de komende tijd de diverse opties die er op dit gebied zijn nader onder de loep nemen zodat je, als je werkgever deze regelingen nog niet aanbiedt, je binnenkort helemaal op de hoogte bent van de mogelijkheden en je je werkgever kunt aansporen om via Passie voor de Fiets een mooie fietsregeling aan te bieden. Ook de werkgever is gebaat bij werknemers die hun vitaliteit op orde houden door regelmatig te fietsen!

Toelichting volgt

Houd de berichtgeving in de gaten en wellicht heb jij ook deze zomer nog de beschikking over een hightech fiets!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *